دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1403/03/21 - 09:24
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 181
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
آزمون فاینال دانشجویان پرستاری ورودی نیمسال اول سال 1399 در دانشکده پیراپزشکی شهرستان نهاوند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی؛ با همکاری و حضور اعضای هیأت علمی، کارکنان و کارشناسان مرکز مهارتهای بالینی آزمون فاینال دانشجویان پرستاری ورودی نیمسال اول سال 1399 با حضور 42 دانشجو در 5 ایستگاه برگزار شد.

گفتنی است آزمون فاینال یک ابزار ارزیابی بر پایه عینی و استاندارد است که در آن آزمون شوندگان در چرخه ای از ایستگاهها در زمان ثابت و محدود گردش می کنند و در یک محیط شبیه سازی شده عملکرد آنان قبل از  ورود به محیط بالین و شروع عرصه مورد ارزیابی قرار می گیرد.

• گروه خبری : اخبار روز,اخبار آموزشی,اخبار مهم,اطلاعیه ها,گالری دانشکده,گالری خبرنگار